REGISZTRÁCIÓ, VÁSÁRLÁS

A craftyclothes.eu webáruházban történő regisztráció során személyes adatait, a szállítási és számlázási címeket kell megadnia. Adatait bizalmasan kezeljük.

SZÁLLÍTÁSI CÍM

Az itt megadott címre szállítja a futárszolgálat a webáruházon keresztül megrendelt karszalagokat. A telefonszám megadása kötelező, hogy szükség esetén a futár el tudja érni Önt, ha bármilyen kérdés merül fel a szállítással kapcsolatban.

SZÁMLÁZÁSI CÍM

Az itt megadott címre állítjuk ki a megrendeléshez kapcsolódó áfa-s számlát, melyet a csomaggal együtt küldünk el az ön részére. A regisztráció során feliratkozhat a hírlevelünkre!

RENDELÉS MENETE

Válassza ki a menüsorból a megrendelni kívánt termék típusát.
A típus kiválasztása után a képernyőn megjelennek a kiválasztott típusba tartozó termékek. A különböző termékek képei alatti RÉSZLETEK gombra kattintva bővebb információkat olvashat a kiválasztott termékről, valamint a KOSÁRBA gombbal a virtuális kosarába is itt teheti a terméket. Válassza ki a megrendelni kívánt színt vagy mintát és utána a darabszámot.

ÁRU ÁTVÉTELE

A craftyclothes.eu webáruházban megvásárolt termékeket csomagszállítóval szállítjuk ki.

KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG TELJES TERÜLETÉN

A szerződött szállító partnerünk segítségével, a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül tudjuk az átvételt biztosítani. Partnerünk munkanapokon 8.00 és 17.00 között vállalja a termékek kézbesítését, melynek az adott napon belüli pontos időpontjára, sajnos nincsen ráhatásunk. Csomagszállító partnerünk a MPL.

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK, HATÁRIDŐK

Szállítási határidő a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül. Korlátozott darabszám esetén a készlet erejéig.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Bankkártyás fizetés | Online rendelés leadásakor a megrendelés elküldése során módja van azonnali bankkártyás fizetésre, a Barion biztonságos felületén keresztül. Fizetéskor ügyeljen arra, hogy a megrendelés során megadott számlázási név és a bankkártya tulajdonosa megegyezzen.

Utánvétes fizetés | A kiszállítási címen fizeti meg a termék vételárát szállító partnerünk alkalmazottjának. A kifizetésre ebben az esetben csak készpénzzel, magyar forintban van lehetőség. Az átvételre a fizetést követően kerül sor.

Banki átutalás | Lehetősége van banki átutalásos fizetésre, ebben az esetben, a megrendelés szerinti végösszeget a számlaszámunkra várjuk. Banki átutalás igénybevétele esetén az átvételre csak az átutalás jóváírását követően van lehetőség.