Nem lett jó amit rendeltél – ne aggódj válassz az alábbi lehetőségek közül!

1) CSERE

Lehetőség van csere szolgáltatásunkat igénybe venni, amelyre nem hibás termék esetén 14 nap áll rendelkezésedre! A termékeket az eredeti, hiánytalan és kifogástalan állapotukban áll módunkban kicserélni, vagy visszavenni.

Ehhez nincs más teendőd, mint visszaküldeni a terméket és a borítékba mellékelni mire szeretnéd kicserélni vagy küldhetsz e-mailt, melyben leírod mire szeretnéd cserélni a visszaküldött terméket. Kérjük, minden esetben mellékeld a számlát.

Rossz méret vagy nem megfelelő fazon rendelése esetén CSERECSOMAGOT is tudunk biztosítani. A futárszolgálat kiviszi a megrendelt új terméket. A csomagon lesz egy címke, amit vissza küldésre váró, vásárló által becsomagolt termékre rá kell ragasztani.

Visszaküldési címünk:

New Age Fashion Kft
3013 Ecséd
Kossuth Lajos utca 34
e-mail: crafty@craftyclothes.eu

2 ) VISSZAUTALÁS

Az üzletben ingyenesen visszaadhatod a terméket. A számlát kérjük, mindenképp vidd magaddal, és a termékleadásakor egy bankszámlaszámot kérünk, ahová 14 munkanapon belül utaljuk vissza a termék vételárát, az értékét nem áll módjukban a helyszínen visszatéríteni.

Üzlet: 1064 Budapest Podmaniczky utca 77.

14 naptári napon belül van lehetőséged visszaküldeni a terméket. A postai úton visszaküldés esetében a visszatérítés közvetlen költségét (postaköltséget) – Te fizeted. Kérjük, a csomagba mellékeld bankszámlaszámodat, melyre a csomag megérkezése után 14 napon belül elindítjuk a visszautalást.

Visszaküldési címünk:
New Age Fashion Kft
3013 Ecséd
Kossuth Lajos utca 34

Ha a központunkba való visszaérkezéstől vagy üzletbe való visszaviteltől számított 14 napon belül nem kapod meg a visszautalást, keresd webshop ügyfélszolgálatunkat! Tel.: +36 (30) 391 18 99